Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Medicina este arta vindecarii!

Membru Bizoo de 13 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ecografie + termogragie glanda mamara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pachetul reprezinta o examinare de tip " Vigilenta oncologica" adica o dubla investigatie a glandei mamare ce cuprinde ultrasonografia mamara combinata cu termografia.

In patologia mamara este necesar ca investigarea sa se efectueze cu dubla examinare imagistica, cele doua examinari fiind fara iradiere si se completeaza reciproc.

Ultrasonografia sau ecografia mamara pune in evidenta diferitele modificari din structura glandei mamare, permite aprecierea dimensiunilor zonelor patologice, a volumului, structurii, etc.

Termografia medicala computerizata ne da indicii despre zona, extinderea si posibilitatea existentie unei structuri anormale prin "pete " de temperatura.
Baza examinarii termografie este posibilitatrea depistarii diferentelor de temperatura dintre tesutul bolnav si cel sanatos,
Cu alte cuvine, acolo unde se dezvolta o celula canceroasa apare fenomenul de neoangiogeneza, adica apar formatiuni vasculare multe care hranesc tesutul canceros iar acest fenomen face ca  temperatura cutanata in dreptul tesutului bolnav sa creasca fara ca noi sa simtim.

Depistarea precoce salveaza vieti!

Pentru mai multe detali va rugam sa vizitati site-ul nostru www.arboradamedical.com
Trimite mesaj
Din Gura in Gura